Telefon Et +90532 258 2871 WHATSAPP Akdeniz Kurye - İL KURYE 0532 258 2871

Akdeniz Kurye

adana moto kurye, kahramanmaraş kargo, hatay, osmaniye, mersin ulaşım

   Antalya moto kurye

Dünya çapında turizm ile adını duyuran ülkemizin lider kenti Antalya'da kepez, Konyaaltı, Kemer, Kaş, Serik, Korkuteli, Demre, Akseki, İbradı, elmalı, Alanya, Aksu, Finike, Döşeme altı, Gazi paşa, Murat paşa, Dün doğmuş, Manavgat, Kumluca ilçelerinde yaşayan müşterilerimize kolaylık olsun diye her türlü yazılı belge ve evraklarını özellikle pasaportlarını vize işlemlerini yapıldıktan sonra kendilerine ulaşmasını istediklerinde Antalya kurye olarak sizlere ulaştırmaktayız. Turizm ve seracılıkta önde olan bu alanda dilerseniz İstanbul veya farklı bir ilden gelmesini istediğiniz gönderilerinizi alıp uçak hava kargo ile vereceğiniz isim ile Antalya havalimanı kargo terminalinden siparişinizi alabilir veya gönderebilirsiniz. Yerli ve yabancı müşterilerimize sağlamakta olduğumuz kurye servisimiz ile siz işiniz ile meşgul olurken yada tatilinizin tadını çıkarırken bizler sizin yerinize kargo, kurye işlemlerinizi gündüz yada gece fark etmeden teslimatlarınızı yapmaktayız.

   Adana motorlu kurye

Çukurova olarak'da adlandırdığımız Akdeniz bölgesinde her türlü ulaşımın olduğu deniz, kara hava ve demir yolu ile Yüreğir, Karataş, Karaisalı, Aladağ, İmamoğlu, Pozantı, Seyhan, Feke, Saimbeyli, Ceyhan, yumurtalık, kozan, Tufanbeyli, Çukurova ilçelerinde bulunan müşterilerimize şehirlerarası Adana moto kurye servisimiz ile otobüs veya havaliamnından gönderilerinizi başka bir adrese ulaşmasında yardımcı olan, başka bir bölgeden Adana iline gelmesini istediğiniz tarım makinalarınızın yedek parça, yazılı dökümanlar ve buna benzer malzemelerinizi temin ettikten sonraki safha olan ulaşım kısmında sizlere yardımcı olmaktayız. Ekonomisi tarıma dayalı düzlük bu alanda madencilik alanında kendini duyurmuştur. Adana organize sanayi bölgesi içerisinde bulunan işletmelerinde aralarında bulunduğu kuryeler arasında tercih edilen hizmetimizi günün her saati faydalanabilirsiniz.

   Kahraman Maraş motor kurye

Adını kahraman bölge halkında alan Maraş'da Afşin, Elbistan, Dulkadiroğlu, onikişubat, pazarcık, Türkoğlu, Göksun, Çağlayancerit, Andırın, Nurhak, Ekinözü ilçelerinde bulunan sizlere günlük motor kurye hizmetlerimizi sunmaktayız. Tekstil, dokuma, çelik mutfak eşyaları üretimin alanında sanayileşmede ilerleyen bunu yanında toz ve pul biberleri ve dondurmasıyla meşhur Kahramanmaraş'ta farklı yerlere göndermek istediğiniz siparişlerinizi hava kargo yada otobüs terminalinden gönderimlerinizi yaparak bizlerde vereceğiniz adrese zamanında müşterilerinize ulaştırarak yardımcı bir ulaşım hizmeti sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder