Telefon Et +90532 258 2871 WHATSAPP Doğu Anadolu Kurye - İL KURYE 0532 258 2871

Doğu Anadolu Kurye

malatya, bingöl, elazığ, tunceli moto kurye hizmetleri

   Erzurum kurye

Doğu Anadolu'nun soğuk iklimine sahip Erzurum'da bulunan Aziziye, Aşkale, çat, Horasan, Hınıs, İspir, Karayazı, Karaçoban, Köprüköy, Narman, Olur, Oltu, Pasinler, Palandöken, Pazaryolu, Şenkaya, Tortum, Uzundere, Yakutiye ilçelerinde bulunan siz müşterilerimize günlük moto kurye hizmeti sunan ve küçük boy taşınan eşyaları farklı il ve bölgelere Aziziye ilçesinde bulunan Erzurum Havalimanı yada şehirlerarası otobüs terminalinden gönderi yapıp ulaşmasını istediğiniz yere bilgiler doğrultusunda teslimat yapmaktayız. Erzurum dışında Kars, Ağrı, Iğdır illerinde aynı hizmet anlayışıyla sizlere kurye hizmeti sunmaktayız. Sıvı ürünler haricinde yedek parça, yazılı belgeleriniz, pasaport, gümrük belgeleriniz ve buna benzer dökümanları uzun yolun kısası hizmetimizi kullanarak vakit kazanabilirsiniz.

   Malatya moto kurye

Kayısı kent diye anılan Malatya ilimizin Akçadağ, Battalgazi, Doğanşehir, Darende, Arapgir, Arguvan, Doğanyol, Hekimhan, Pütürge, Kale, Kuluncak, Yazıhan, Yeşilyurt ilçelerinde vermekte olduğumuz kurye hizmetimiz kişisel ve kurumsal işletmelerin gün içerisinde özellikle il genelinde bulunan organize sanayi bölgelerinde farklı sektörlerin işletmeyle ilgili makine parça teminlerini veya müşterilerinize ulaşmasını istediğiniz numune malzemelerinizi başka bir adrese ulaşmasını amaçlayan Malatya kurye servisimiz ile gerçekleştirebilirsiniz. Daha çok İstanbul gibi her tür yedek parçanın bulunması ve bu tür ürünlerin en kısa sürede size ulaşmasını sağlayan Uçak hava kargo veya otobüs kargo ile sizlere göndermekteyiz. Malatya çevresinde bulunan Erzincan, Tunceli, Elazığ illerimizede servis sunmaktayız.

   Bingöl motorlu kurye

Doğu Anadolu ilimizden Bingöl dağlık arazi yapısıyla Dağlar, ovalar, akarsularıyla ülkemizin soğuk iklimine sahip ekonomini tarım, hayvancılık, orman ürünleriye burada yaşayanlara katkı sağlayan küçük çaplı sanayi sitelerinin bulunduğu Adaklı, Genç, Kiğı, Karlıova, Solhan, Yedisu, Yayladere ilçelerinde bulunan değerli müşterilerimize başka bir adresten, sizden yakınlarınıza, gelmesini yada gitmesini istediğiniz Bingöl kurye servisimizle  siparişlerinizi Mahmut Arıboğa hava limanı yada Bingöl otobüs terminalinden göndererek ulaşmasına aracılık etmekteyiz. Bingöl haricinde Muş, Bitlis, Van, Hakkari illerinde bulunan müşterilerede motor kurye hizmetleri sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder