Telefon Et +90532 258 2871 WHATSAPP İzmir Kurye Servisi - İL KURYE 0532 258 2871

İzmir Kurye Servisi

izmir moto kurye, izmir motorlu kurye, izmir uçak hava kargo

   İzmir moto kurye

Ülkemizin üçüncü büyük şehri olan İzmir Marmara bölgesinden sonra gelişmiş ticaret faaliyetleri ve mavi denizi ile özellikle fuar merkezi ile tanınmış bir kenttir. İzmir kurye olarak tarıma dayalı sanayisi ile tütün mamüllleri, tekstil, yem, gıda sanayi, demir çelik, petro kimya, çimento, tarım makineleri ile iç ve dış pazarda en önemli liman konumunda olan merkez ve sanayi alanında yerleşik Aliağa, Bayındır, Balçova, Bergama, Bayraklı, Bornova, Beydağ, Buca, Çiğli, Çeşme, Foça, Dikili, Güzelbahçe, Gaziemir, Karaburun, Karabağlar, Kemalpaşa, Karşıyaka, Konak, Kiraz, Kınık, Menemen, Menderes, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla ilçelerinde bulunan her türlü iş dallarında çalışan kurumsal ve bireysel müşterilerimizin günlük evrak, paket, hediyelik eşya, işletmelerinize ait ürün ve siparişlerinizi işlerinizi aksatmadan kurye İzmir hizmetimizi kullanarak değerli vaktinizi boşa harcamanızı engelleyebilirsiniz.

   İzmir şehirler arası kurye

İzmir tarihi değerleri ve doğal güzellikleri ile yaşanabilir ve çalışma alanları ile öncü bir şehir olma niteliklerine sahiptir. İzmir yerli ve yabancı ziyaretçileri ile yılın bir bölümünde ziyaretçilerine ev sahipliği yapmaktadır uluslararası fuar ile dünya ticaret bakımından etkili bir yere sahiptir. Zeytincilik ve zeytin yağı üretimi bakımından zengin bir alana sahip, Menemen plastik organize, izmir pancar, kınık, kemal paşa, buca ege , Aliağa kimya ihtisas sanayi bölgeleri içinde ülkemiz için faaliyet gösteren çok sayıda fabrikalar ile gelişmişliğin ötesinde bir şehir olan İzmir'de ihtiyaç duyduğunuz an motorlu kurye hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

   İzmir uçak hava kargo kurye hizmetleri

Ülkemizde turizm ve havacılığın gelişmesiyle ihtiyaçtan doğan nedenler ile Adnan menderes havaalanı açılması İzmir için en önemli bir yere sahiptir buna paralel İstanbul'da yeni hava limanının açılması ile her çeşit kargo kurye gönderilerinize İzmir kurye olarak karşılıklı bir şekilde evrak, dosya, yedek parça ürünlerinizi Uçak kargo ile sizlerin adınıza teslimat yapmaktayız. Dikkat edilmesi gereken ise havayollarında tehlikeli ve taşınması yasak olan sıvı ve gazlı ürünlerinizin taşınamamasıdır. Bu gibi durumlarda karayolu tercih edilerek otogar'da bulunan otobüsler ile sizlere gönderilmektedir. Yeni Bursa İzmir otoyolu ile uzun süren yolculuk artık en kısa zamana düşmüştür. Sizlerde İzmir'de kurye hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder