Telefon Et +90532 258 2871 WHATSAPP Trakya Motorlu Kurye - İL KURYE 0532 258 2871

Trakya Motorlu Kurye

çorlu kurye, edirne kurye, tekirdağ kurye, kırklareli kurye hizmeti

   Tekirdağ kurye hizmeti

Trakya bölgemizin verimli topraklarında bulunan ulaşım kolaylığı ve kaliteli iş gücü imkanı ile gelişen sanayisi ile tarımdan sonra ekonomiye büyük katkı sağlayan özellikle yatırımlar için ilk tercih edilen yerler arasında bulunan yeraltı maden rezervleri bakımından zengin Avrupa pazarına olan yakınlığı deniz, kara, demir yolu ile sevkiyatların kolay yapılması bu ilimizin değerini dahada artırmaktadır. Tekirdağ moto kurye olarak sanayi sektörlerin yoğunluk olarak bulunduğu Çerkezköy organize sanayi, Çorlu deri organize sanayi, Avrupa serbest sanayi bölgesinde bulunan yüzlerce fabrika ve işletmelerin günlük şehir içi ve şehir dışı kurye, kargo gönderileri olan evrak, malzeme, işletmelerin ihtiyaç duydukları yedek parça ürünlerini bölgesel olarak özellikle İstanbul'dan istedikleri siparişlerini Malkara, Kapaklı, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Ergene, Saray, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Şarköy, Çorlu, Çerkezköy ilçelerinde ve köylerinde bulunan müşterilerimize Vakit kazandıran motor kurye hizmetleri sunmaktayız.

   Edirne moto kurye

Ülkemizin pehlivanlar kenti kırkpınar ile bilinen iki ülkeye komşu bulunan Tarihi ile Osmanlı döneminin ikinci başkenti olan Tunca, Meriç nehirlerinde bulunan köprüleri, Selimiye camisi ve çarşısı ile Avrupadan Anadolu'ya açılan kapı niteliğindeki Edirne ilimizin Tarım ve hayvancılığa dayalı ekonomisi ile bölge halkımızın başlıca temel kaynakları olan ayçiçegi, pirinç tarlaları ve diğer farklı tarım ürünleri ile büyük katkı sağlamaktadır. Lezzetli Edirne ciğeri ile damak tadı olan gezilecek bir şehir için mükemmel bir yerdir. Gelişen küçük çaplı sanayi ile sürekli büyüyen bir şehir olan Edirne ilimizin İpsala, Meriç, Lalapaşa, Keşan, Havsa, Enez, Süloğlu, Uzunköprü ilçelerinde bulunan müşterilerimizin motorlu kurye taleplerini karşılayan özellikle kapıkule, pazar kapı, ipsala'da bulunan sınır kapılarına kadar hizmet ulaştıran her tür pasaport, gümrük belgeleri, değerli evraklarınızı sizin yerinize zamanında teslimatlarını yapmaktayız.

   Kırklareli motor kurye

Tarım ve gıda alanında başlıca geçim kaynağı sayılan bunun yanında ülkemizin en büyük cam fabrilası Trakya cam, Şeker fabrikası ile ağır basan sanayi kolları ile ilimizin kalkınmasına büyük destek sağlamaktadır. Kırklareli'de Babaeski, Lüleburgaz, Demirköy, Kofçaz, Vize, Pehlivanköy, Merkez, Pınarhisar ilçelerinde sizlerin her türlü kargo ve kurye gönderilerinizi zaman kaybı yaşamadan bizler aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Istıranca dağları, doğası, kumsalı, ormanı, denizi gölleri Trakya bölgemizin gezip görülecek yerleri arasında bulunan Kırklareli'de kurye hizmetlerimizi tercih ederek doğru bir karar vermiş olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder